Boomonderhoud in regio Puurs

  • Home
  • >
  • Boomonderhoud Puurs

Bent u op zoek naar een boomonderhoud in regio Puurs? Dan helpt Arborist uit Puurs-Sint-Amands u maar al te graag. Het is belangrijk om uw bomen het hele jaar door te onderhouden om op die manier uw boom gezond te houden. Om een optimaal resultaat te bekomen laat u best elke boomsoort met de juiste expertise behandelen. Zo kunnen ook eventuele problemen vermeden worden, door Frederic tijdig in te schakelen.

Bent u op zoek naar boomonderhoud in regio Puurs?

Regelmatig een boomonderhoud uitvoeren

Bij Arborist Lerat krijgen al uw bomen een kwaliteitsvol boomonderhoud op maat. Frederic Lerat heeft jarenlange ervaring als ervaren boomspecialist, waardoor uw bomen de nodige zorg krijgen die ze verdienen. Bepaal zelf of u eenmalig of blijvend van deze diensten wilt genieten. Met een vaste tuinman blijft uw tuin het hele jaar door stralen. Frederic maait uw gras, snoeit uw bomen en hagen, en wiedt onkruid. In het voorjaar houdt hij zich bovendien ook bezig met het knotten van uw bomen. Dat is een lastig karwei, maar door een specialist is het zo geklaard!

image00014

Laat uw tuin onderhouden

Waar wacht u nog op? Geniet elke dag van een prachtige tuin met een boomonderhoud door een ervaren specialist. Met een vaste tuinman kan een zieke boom meteen worden omgezaagd of geveld. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat dan een bericht achter op de contactpagina of bel naar het nummer 0475 86 36 78.