Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen

Stronken uitfrezen en vermalen

Stronken uitfrezen is een moeilijke taak wanneer u niet over het nodige of juiste materiaal beschikt. Maar het kan ook gevaarlijk zijn. Daardoor laat u dit best uitvoeren door boomspecialist Frederic, van Arborist Lerat uit Puurs-Sint-Amands. Hij helpt u graag verder met het uitfrezen van overgebleven stronken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

De voordelen van stronken uitfrezen

Na het vellen van bomen, blijft er altijd een stuk stronk achter. Dat is helaas geen mooi zicht voor uw prachtige tuin. Met behulp van een stronkenfrees kan de boomstronk vakkundig verwijderd worden door een ervaren boomspecialist. Achteraf worden de wortels vermalen tot houtschilfers en vermengd met de bodem. Zo kunnen deze wortels zich niet langer verspreiden en komt er extra ruimte vrij in uw tuin. Stronken uitfrezen biedt dus heel wat voordelen. Dankzij Frederic zijn jarenlange ervaring verloopt dit proces aan de hand van een erg efficiënte werkwijze. Hij doet er alles aan om uw tuin of gazon niet te beschadigen en zelfs moeilijk bereikbare plaatsen zijn geen probleem voor hem. Na het frezen blijft er geen afval achter, op compost na. Vakwerk is dus verzekerd!

stronken uitfrezen

Laat uw boomstronk weghalen

Vraag nu vrijblijvend en gratis uw offerte aan en laat die vervelende boomstronk verwijderen uit uw tuin. Zo creëert u automatisch meer ruimte die u kan gebruiken voor andere zaken. Laat tijdig een onderhoud aan uw bomen uitvoeren, zodat u op tijd ontdekt of deze gezond is of verwijderd moet worden. Voor meer informatie kan u contact opnemen via de contactpagina of telefonisch via het nummer 0475 86 36 78.