Volgens de snoeiperiodes

Bomen, heggen en buxussen laten snoeien in regio Puurs

U kan Arborist Lerat het hele jaar door inschakelen om uw bomen te laten snoeien in de regio Puurs-Sint-Amands. Frederic Lerat komt hierbij eerst uw bomen analyseren om de gepaste behandeling te kunnen voorzien. Hij houdt daarbij rekening met de snoeiperiode, het broedseizoen en het percentage bladeren dat maximaal gesnoeid mag worden. Dat percentage bedraagt ongeveer 25%.

De tuinman bij uitstek om al uw bomen te laten snoeien

Frederics expertise van snoeien en uitdunnen bestrijkt verschillende soorten bomen, planten en struiken. U kan bij Arborist Lerat zowel terecht voor uw bomen, heggen en sierheesters, als om uw buxussen en taxussen te laten snoeien. Frederic snoeit volledig naar uw wensen en smaak. Bij het uitdunnen van bomen komt er veel snoeiafval kijken. Gelukkig neemt hij dit mee of verhakseld hij het houtafval ter plaatse, zodat u het als compost kan gebruiken. Is uw boom ziek of dood? Dan kan u best de volledig boom omzagen. Omdat er na het omzagen van een boom altijd nog een stukje stronk overblijft, volgt nadien het uitfrezen van de stronk. Een boom laten snoeien vraagt dus veel werk, waardoor u dit best door een ervaren boomspecialist laat doen.

Snoeien

Een boomverzorger nodig? Neem contact op!

Laat uw bomen knotten door ze te laten snoeien en uitdunnen. Heeft u eenmalig snoeiwerk of wilt u een vaste tuinman voor al uw tuinonderhoud? Alles is mogelijk! Frederic deelt ook graag zijn expertise met u in de vorm van een blog. Op die manier kan u handige tips opdoen om zelf aan de slag te gaan in uw tuin. Stuur een e-mail naar info@arboristlerat.be om een afspraak te maken als u uw bomen wilt laten uitdunnen. Frederic komt graag bij u langs om al uw wensen te bespreken en werkt nadien een offerte uit met een gedetailleerde prijs. Laat uw bomen snoeien en uitdunnen en geniet van een stralende tuin.